Showroom

Wil je meteen een afspraak maken?

Verwacht geen fancy showroom maar levering rechtstreeks uit onze eigen fabriek. Wel kun je even rustig alle bladen en onderstellen bekijken voelen (probeer het maar eens te tillen). Uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Mocht het product voorradig zijn, dan kan het ook direct meegenomen worden.

Ben jij mogelijk geinteresseerd in een mooie echt oude eiken tafel met eventueel een gietijzeren onderstel en wil je deze eens rustig bekijken? Kom gerust langs in onze showroom en winkel. Alle bladen op voorraad (niet alle lengtes). Je kunt dan gerust de bladen in werkelijkheid bekijken en voelen. In het echt zijn ze nog mooier en we kunnen je alles vertellen over de gebruikte materialen, wijze van plaatsen, verschil met andere materialen etc. Mocht je de tafel direct mee willen nemen hou dan rekening met een flink gewicht (blad + onderstel wegen samen al snel 200 kg). Alles kan wel los worden vervoerd vanzelfsprekend.

Ma – Do: showroom geopend op afspraak (simpelweg omdat we druk zijn en rustig de tijd nemen voor een afspraak)
Vr – Za: showroom open van 9:00  tot 17:00 (koffie wordt vers gezet)

Wil je graag een afspraak om de mogelijkheden voor je situatie te bespreken? Natuurlijk kan dat. Custom made projecten, daar hebben we er al genoeg van gedaan en gemaakt. Vanwege privacy kunnen we deze niet allemaal op de website tonen maar in een persoonlijk gesprek lichten we deze graag toe.

"Fantastische tafel. Een echte eyecatcher voor ons in thuis!"

Leon Franken
Hengelo Gld

"Heerlijke stamtafel in ons café. Oerdegelijke kwaliteit.

Theo Michels

Café ‘t Averenck

"Hippe tafel in onze moderne kantoor omgeving. Fijne tafel om aan te zitten. Prachtig om te zien.

Kantooromgeving Haarlem

Interesse of een  showroom afspraak maken?

Adres

Brinkweg 32, 7021 BW, Zelhem, Nederland

Email

info@echtoudeiken.nl

Telefoon

0314 645 401